Workshops

workshop-de-wild-business-coaching-1workshop-business-coaching-eerbeek-de-wild-2

 

Workshops geven jou en je medewerkers inzicht en inspiratie

Ik geloof sterk in de kracht van workshops. Leuke, korte en inspirerende sessie waarin mensen actief bezig zijn en hierdoor kennis opdoen of actie gaan ondernemen. Op verzoek kan ik een workshop op maat verzorgen. Op dit moment heb ik de volgende workshops beschikbaar:

Verkoop met je hart!

Dit is een workshop gericht op bewustwording van houding en gedrag van winkelmedewerkers. De huidige consument stelt hoge eisen aan hoe men in winkels ontvangen wordt. Hoe speel je hierop in? Hoe maak je elke dag de keuze om met plezier naar je werk te gaan? Na een leuke introductie gaan deelnemers met elkaar aan de slag om hierover concrete afspraken te maken die vanaf de volgende werkdag uitgevoerd zullen worden.

Klaar voor de toekomst?

Dit is een workshop voor ondernemers en is bedoeld voor ondernemersverenigingen. In een interactieve setting bespreken we hoe jij omgaat met externe veranderingen. Zie jij überhaupt deze veranderingen? Aan de hand van praktijkvoorbeelden van collega’s wordt duidelijk tot welke resultaten het inspelen op veranderingen heeft geleid. Het doel van deze workshop is bewustwording van de noodzaak om proactief te handelen en hierdoor de regie te houden.

Ervaringen van deelnemers:
“Zeer toepasbaar. Ik heb flink wat dingen opgeschreven, die ik hiervoor niet toepaste of waar ik me niet van bewust was”

“Het geeft mij weer inspiratie!”

“Toegankelijk en niet overmatig belerend. Man van de praktijk”

Ondernemersvereniging DELS heeft een leuk bericht geplaatst op hun site, klik hier

TOP