Advies

advies-strategie-business-coach-de-wild

Wil je echt aan de slag met jouw bedrijf?

Sta je voor grote uitdagingen als ondernemer? Heb je een duidelijke ambitie maar weet je niet precies hoe je deze ambitie kunt waarmaken? Wil je goed inspelen op alle veranderingen die zich afspelen in de markt? Veranderingen brengen vaak spanning en onzekerheden met zich mee, maar kunnen juist ook kansen zijn. Als je maar goed weet te anticiperen op de toekomst. Met een goed en deskundig advies maak je heldere en onderbouwde plannen voor de toekomst. En denk niet dat een dergelijk advies alleen door grote bedrijven wordt gevraagd. Ik richt mij ook op het zogeheten kleinbedrijf. Zullen wij eens een keer om de tafel gaan zitten?

Praktisch advies gebaseerd op jouw situatie

Voor elke uitdaging bestaat een passend advies
Tijdens een gratis kennismakingsgesprek luister ik met aandacht naar jouw verhaal. Het gaat er natuurlijk om “waar wil je met jouw bedrijf naartoe?” Voorop staat dat je kunt rekenen op een eerlijk en praktisch advies.

Zodra er overeenstemming is bereikt over de beste aanvliegroute van je strategie stellen wij samen een projectteam op. Bij voorkeur betrek je hierbij een aantal betrokken medewerkers, maar de samenwerking kan natuurlijk ook alleen met jou plaatsvinden.

Ik help je bij het beantwoorden van allerlei vragen om uiteindelijk te komen tot een strategisch plan. Waar ben je als ondernemer of als bedrijf echt goed in? Waarin onderscheid je bedrijf zich van de concurrentie?

In de loop van een strategisch project krijg je advies op maat. Door kritisch na te denken over alle vragen krijg je niet alleen een goed inzicht. Maar je komt ook tot nieuwe oplossingen en je ontdekt op welke onderscheidende manier kansen benut kunnen worden.

TOP